Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, kunt u nu ook bij ons terecht voor reparaties ,onderhoud en digitaliseren tegen concurrerende tarieven.

Reparaties

mdat we beschikken over veel onderdelen, ook gebruikte onderdelen van oudere artikelen, kunnen we veel Märklin artikelen een 2e kans geven. Het is daarom belangrijk dat u het Märklin artikelnummer en het defect van het object vermeld.
U krijgt voor een reparatie altijd een prijsopgave; mocht deze te duur uitvallen rekenen we een vast tarief van € 9,95 voor onderzoekskosten. Reparaties, modificaties en onderhoud zijn excl: portokosten en tellen tevens niet mee in de reguliere portokosten en kortingspunten.

Onderhoud locomotieven:

Bij het onderhoud wordt het artikel uitvoerig getest, schoongemaakt en worden onderdelen zoals sleepcontact, koolborstels en slipbandjes vernieuwd. Tevens worden de mechanische delen gesmeerd. Afhankelijk van het model zijn de kosten vanaf € 19.95.

Inbouwen decoders:

Als u een geliefd model wilt laten digitaliseren of te modificeren dan zijn er diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan hoogvermogen motor, MFX /DCC format geluid aangepast aan het model, speciale geluidswensen, lichtaanpassingen, et cetera.
We gebruiken hiervoor enkel ESU decoders en componenten uit eigen voorraad.
De prijs is afhankelijk van het type locomotief, wensen, en/of technische staat en de mogelijkheden.
Vermeld per contactformulier wat uw wensen zijn en dan maken wij een passende aanbieding.